Santa Teresa færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Santa Teresa med AFerry. Færger til Santa Teresa, i Sardinien, er tilgængelige fra Korsika. Du kan tage en færge til Santa Teresa fra Bonifacio.

Santa Teresa Færgeselskaber

Færger til og fra Santa Teresa drives af Moby Lines. Når du leder efter en færge til Santa Teresa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Golfo Aranci og Porto Torres for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Santa Teresa færger med Moby Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Santa Teresa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Santa Teresa færgehavn
  • Santa Teresa færgehavn
  • Santa Teresa færgehavn

Om Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura færgehavn ligger på den nordlige kyst af den smukke o Sardinien i Italien. Denne lille by ligger i en dejlig kystnære omgivelser og er en god base for en holday eller til et stop ved havet når man rejser Sardinien. Denne charmerende by byder på farverigt malet gader med café-barer og souvenirbutikker, koral- og smykkeforretninger. FEE (Foundation for Environmental Education) tildelte den beromte miljobekræftelse Blue Flag til Santa Teresa færgehavn for deres engagement i at opretholde havnen på en ren og velorganiseret måde.

Santa Teresa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blu Navy

Banchina La Punzesa, Santa Teresa Gallura OT, 07028, Santa Teresa di Gallura, Sardinia

Moby Lines

Porto di Santa Teresa di Gallura, I - 07028, Sardinia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!