Santa Teresa færge

  • Sammenlign tider og priser for Santa Teresa

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Santa Teresa Færge - Priser fra 1 371 DKK

Bestil en færge til Santa Teresa med AFerry. Færger til Santa Teresa, i Sardinien, er tilgængelige fra Korsika. Du kan tage en færge til Santa Teresa fra Bonifacio.

Santa Teresa Færgeselskaber

Færger til og fra Santa Teresa drives af Moby Lines. Når du leder efter en færge til Santa Teresa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Golfo Aranci og Porto Torres for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Santa Teresa færger med Moby Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Santa Teresa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Santa Teresa Ruter

Om Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura færgehavn ligger på den nordlige kyst af den smukke o Sardinien i Italien. Denne lille by ligger i en dejlig kystnære omgivelser og er en god base for en holday eller til et stop ved havet når man rejser Sardinien. Denne charmerende by byder på farverigt malet gader med café-barer og souvenirbutikker, koral- og smykkeforretninger. FEE (Foundation for Environmental Education) tildelte den beromte miljobekræftelse Blue Flag til Santa Teresa færgehavn for deres engagement i at opretholde havnen på en ren og velorganiseret måde.

Santa Teresa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!