San Sebastian de La Gomera Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til San Sebastian de La Gomera med AFerry. Du kan bruge San Sebastian de La Gomera til at tage færger omkring la gomera og også til De Kanariske Oer og Tenerife. Indenlandske tjenester i la gomera er tilgængelige fra San Sebastian de La Gomera til Playa Santiago mens færger væk fra la gomera sejle til Los Cristianos, Santa Cruz de la Palma og Valle Gran Rey.

San Sebastian de La Gomera Færgeselskaber

Færger til og fra San Sebastian de La Gomera drives af Fred Olsen og Naviera Armas. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af San Sebastian de La Gomera, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til San Sebastian de La Gomera, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

San Sebastian de La Gomera færger med Fred Olsen og Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til San Sebastian de La Gomera bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • San Sebastian de La Gomera Ferries
  • San Sebastian de La Gomera Ferries
  • San Sebastian de La Gomera Ferries

Om San Sebastien de La Gomera

San Sebastien de La Gomera er den storste by og hovedstaden på oen La Gomera. Den smukke og historiske by San Sebastian La Gomera er et af de mindre besogte destinationer på De Kanariske Oer. Oen er kendt for at være det sted, hvor Christopher Columbus forberedte sine skibe, for han sejlede til Amerika i 1492. La Asuncions Kirke i San Sebastian, hvor han og hans sejlpersonale deltog i massen, står stadig i dag og er et besog værd .

Oen selv er næsten det polære modsatte af den nærliggende o Tenerife. Det er blevet beskrevet som den kanariske o, at masseturismen glemte. Selv om kun omkring 15 miles fra ende til ende, krydser oen som at krydse kontinenter. Nede ved kysterne finder du orkener og palmer, vandret ind i retning mod vulkanen, der ligger i centrum, og du kommer på tværs af gronne skove fyldt med tæt naturlig vegetation.

Oens geografi betyder, at der kun er en lille lufthavn, der gor færgen til at rejse en langt mere realistisk måde at nå oen på. Men vær ikke afskrækket, at besoge La Gomera er en fantastisk måde at udvide enhver ferie - og tilfoje en helt anden dimension - til enhver ferie i Tenerife. Og hopet er kun omkring 40 minutter langt.

Hvis du kommer fra Tenerife forventer mere det samme, kan du være skuffet - eller en behagelig overraskelse - afhængigt af hvad du leder efter. Restauranter lukker hovedsagelig omkring kl. 22.00, og du finder ingen klubber - bare et par sarte barer. Faktisk er La Gomera langt bedre kendt for det er dyreliv end det er natteliv. At rejse til indretningen er vel det værd, og det er således at udnytte en eller flere af de mange vandrestier.

Den unesco-borsnoterede Garajonay National Park bor især være på enhver besogendes rejseplan. Denne tæt pakket park viser, hvor meget af området og mediterranianen ville have set, hvis det ikke var for mennesker. Det er virkelig som at gå på sæt Jurrasic Park.

San Sebastian de La Gomera - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fred Olsen

Estación Marítima Local nº 1, 38800 Puerto de San Sebastián de La Gomera., Canary Islands (La Gomera)

Naviera Armas

Terminal del Puerto, local 5, 38800 - San Sebastián de la Gomera, Canary Islands (La Gomera)

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!