Sandefjord færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Sandefjord Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Sandefjord med AFerry. Færger til Sandefjord, i Norge, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Sandefjord fra Stromstad.

Sandefjord Færgeselskaber

Færger til og fra Sandefjord drives af Color Line og Fjord Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Sandefjord, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Sandefjord, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sandefjord færger med Color Line og Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sandefjord bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Sandefjord færgehavn
  • Sandefjord færgehavn
  • Sandefjord færgehavn

Om Sandefjord

Sandefjord er en by i Vestfold amt. Et af de mest betydningsfulde fund fra vikingetiden blev opdaget på Sandefjord. Gokstadskibet blev fundet i 1880 og har sat Sandefjord på kortet som et sted af historisk betydning.

Sandefjord er en by rig på kultur, der kombinerer tradition og historie med moderne faciliteter som gourmetrestauranter, specialbutikker og caféer. Sandefjord er også kendt for sin fremragende fisk og skaldyr; besog fiskemager ved havnen for at prove, hvad Sandefjord har at byde på.

Sandefjord var på et tidspunkt beromt for sin svommebassin "Kurbadet", men nu er spabygningerne omdannet til et kulturcenter, der er vært for udstillinger. Andre populære attraktioner i Sandefjord omfatter hvalfangsmuseet, Sofartsmuseet og Bymuseet.

Sandefjord - Rutekort

se kort

Havneadresser

Color Line

Fergeterminalen, Tollbugt. 5, N-3210, Norway

Fjord Line

Tollbugate 5, Sandefjord, 3210, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!