San Antonio færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til San Antonio med AFerry. Du kan bruge San Antonio til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra San Antonio til Palma mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Denia og Gandia.

San Antonio Færgeselskaber

Færger til og fra San Antonio drives af Balearia og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af San Antonio, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til San Antonio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ibiza for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

San Antonio færger med Balearia og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til San Antonio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • San Antonio færgehavn
  • San Antonio færgehavn
  • San Antonio færgehavn

Om San Antonio

Selve byen er den storste og mest livlige turistby på oen. Kendt som `San An 'til de tusindvis af britiske klubber, der kommer ned her hver sommer, er udvejets egentlige navn Sant Antoni de Portmany. Dens lange brede bugt er foret med barer, restauranter og boligblokke catering hovedsagelig til unge britiske turister.

Der er et par små sandstrande i byen, og de spektakulære strande Cala Conta, Cala Bassa og Cala Tarida er en kort færgetur væk. juli og august er de bedste måneder at besoge for dem der soger natlige natteliv, mens maj og juni og september og oktober er mest populære blandt familier, par og ældre besogende.

San Antonio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Sant Antoni de Portmany, 07820, Spain, Ibiza

Trasmediterranea

Puerto De San Antoni, Ibiza, 07820, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!