SamsøFærgen

Samsotrafikken Ferry
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke SamsøFærgen til Hou, Kalundborg, Kolby og Sælvig. Alle SamsøFærgens færger er behagelige og tilbyder en lang række faciliteter ombord. AFerry.dk har altid billige SamsøFærgen billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check-in lukker 15 minutter før den planlagte afgangstid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Samsotrafikken Ferry Ruter

  • Book færger i Danmark
  • Book færger i Danmark

  Ombord SamsøFærgen

  Ombord på SamsøFærgen kan du finde en lang række faciliteter for at gøre din rejse endnu bedre. På det nederste dæk finder du et cafeteria og et legerum for yngre børn, mens du på det øvre dæk finder en underholdsnings lounge, hvor du kan nyde et show og et glas vin.


  Om SamsøFærgen

  SamsøFærgen' skibe hedder Kanhave og Kyholm. Kanhave er det største af de to skibe, og har plads til 600 passagerer. Kyholm har plads til 390 passagerer i vintermånederne og 550 i sommermånederne (maj-september).

  Rejser med kæledyr

  Du kan tage dit kæledyr med på SamsøFærgen med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

  Bemærk, at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!