Færger til Samso

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til Sælvig og Kolby Kas på Samso. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Tilbud

  Samso

  Samso er en o i Kattegat i Danmark. Issehoved er oens nordligste punkt, hvor man kan opleve en miniatureudgave af Skagens "Grenen". Besog Samso Museum i Tranebjerg eller tag til "Danmarks hyggeligste festival", som finder sted hvert år i uge 29.

  Tag bilen med på ferie

  AFerry.dk tilbyder dig at tage din bil med på alle de store færger, så du nemmere kan komme rundt og opleve endnu mere på din rejse. Du tilvælger blot dit koretoj, når du booker din billet. Bil, autocamper eller motorcykel; hvad end der passer bedst til dig og dine behov!

  Sådan booker du

  Book din billet ved hjælp af vores sogemaskine til venstre. Vælg en rute og angiv ovrige rejseoplysninger såsom antal passagerer, rejsedatoer, koretoj og evt. indkvartering for at få din pris.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!