Sami Færger

Kort

Bestil tilbud

Sami Ruter

 • Patras til Sami / Sami til Patras
  7 krydsninger ugentligt
  3 hr 30 min.
 • Pisaetos til Sami / Sami til Pisaetos
  2 krydsninger dagligt
  20 min.

Bestil en færge til Sami med AFerry. Færger til Sami, i De Ioniske oer, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Sami fra Brindisi.

Sami Færgeselskaber

Færger til og fra Sami drives af Red Star Ferries. Når du leder efter en færge til Sami, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sami færger med Red Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sami bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

 • Sami Ferries
 • Sami Ferries
 • Sami Ferries

Om samisk

Sami er en smuk kystby 24 km ost for Argostoli, hovedstaden i Kefalonia, en af de ioniske oer i det vestlige Grækenland. Kefalonia, hvis bjerge, pinjeskove og sandstrande karakteriserer oens landskab, betragtes som en af de smukkeste græske oer. Moderne historikere antager, at Kefalonia er den faktiske placering af Odysseus 'hjemsted for Ithica og ikke den mindre o, der bærer dette navn i dag. Oen Kefalonia har mange familievenlige strande, som på trods af deres popularitet normalt ikke er overfyldte. Selvom mange af Kefalonas bosættelser blev odelagt af et jordskælv i 1953, er der stadig flere attraktioner på oen i dag, herunder mosaikgulvene i den romerske villa i Skala, det venetianske slot Assos, huler, ruiner, gamle vinmarker og frodige bjerglandskaber, der er en magnet for den aktive rejsende.

Sami - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!