Salina færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Salina Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Salina med AFerry. Færger til Salina, i De Æoliske oer, er tilgængelige fra Italien og Sicilien. Du kan tage en færge til Salina fra Milazzo og Napoli.

Salina Færgeselskaber

Færger til og fra Salina drives af Liberty Lines og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Salina, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Salina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Salina færger med Liberty Lines og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Salina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Salina færgehavn
  • Salina færgehavn
  • Salina færgehavn

Om Salina

Salina er en af de eoliske oer nord for Sicilien. Salina består af seks inaktive vulkaner, de to yngste og hojeste der hedder Fossa delle Felci og Fosse dei Pom. Salina blev kaldt "Didyme" af de antikke grækere, et navn, der blev afledt af sine to uddode vulkanske toppe. Det moderne navn på oen kommer fra produktionen af havsalt, som blev præget indtil for nylig på oen. Færger fra Salina sejler til Napoli, i Sydvest Italien.

Salina - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!