Salerno - Tunis færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    22 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Salerno til Tunis færger forbinder Italien og Tunesien med Grimaldi Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Salerno til Tunis, viser vi også resultater for Civitavecchia til Tunis og Genova til Tunis for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Tunesien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Salerno og Tunis. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Salerno til Tunis priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Salerno til Tunis - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Salerno til Tunis rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!