Salerno Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Salerno Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Salerno med AFerry. Du kan bruge Salerno til at tage færger omkring Italien og også til Malta, Sicilien og Tunesien. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Salerno til Amalfi og Positano mens færger væk fra Italien sejle til Catania, Messina, Palermo og Tunis.

Salerno Færgeselskaber

Færger til og fra Salerno drives af Caronte & Tourist, Grimaldi Lines og Travelmar. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Salerno, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Salerno, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Civitavecchia, Genoa og Livorno for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Salerno færger med Caronte & Tourist, Grimaldi Lines og Travelmar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Salerno bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Salerno Ferries
  • Salerno Ferries
  • Salerno Ferries

Om Salerno

Salerno er en by i den italienske region i Campania på Amalfikysten. Salerno har det varme middelhavsklima og er en af de solrigste byer i Italien.

Salerno blev grundlagt som en romersk koloni i 194 B.C. og har gennem historien været besat af goterne, byzantinerne, langobarderne og normanerne. I dag er Salerno den vigtigste by Amalfikysten, og er en livlig havneby med masser at se og gore.

Salerno har mange smukke seværdigheder og attraktioner for at holde besogende underholdt. Byen overses af Castello di Arechi og dens smukke Giardino della Minerva. Byens gamle bydel er også et besog værd; Det er blevet et af de bedst bevarede historiske bycentre og er fuld af smalle gader og skjulte passager.

Salerno er kendt for sine historiske og store kirker; Du kan finde masser af fantastiske eksempler på fin arkitektur og kunst inden for kirkerne i Salerno. Salerno-katedralen dominerer byen, og er en populær turistattraktion. Beliggende i Salernos gamle bydel, har katedralen et klokketårn og er hvilestedet for St. Matthew, evangelisten. En anden kirke værd at besoge er Chiesa di San Giorgio, en smuk barok kirke med mange beromte malerier og fresker. For at se yderligere eksempler på religios kunst, besog Museo Diocesano di Salerno, der ligger tæt på katedralen. Andre attraktioner omfatter byens fine udvalg af museer, fra det arkæologiske museum med dets beromte leder af Apollo til Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana, som huser mange vigtige dokumenter fra Schola Medica Salernitana, den forste Universitetet for medicin grundlagt i Salerno i det 9. århundrede.

Salerno - Rutekort

se kort

Havneadresser

NLG

Molo Manfredi, Salerno, , Italy

Grimaldi Lines

Salerno Auto Terminal, Salerno SA, Italy,, 84 121, Italy

Travelmar

Porto turistico "Masuccio Salernitano", Piazza Della Concordia, 84122 Salerno SA,, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!