Ryde færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ryde Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ryde med AFerry. Færger til Ryde, i Isle of Wight, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Ryde fra Portsmouth og Southsea.

Ryde Færgeselskaber

Færger til og fra Ryde drives af HoverTravel og Wightlink. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ryde, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ryde, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som East Cowes, Fishbourne og Yarmouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ryde færger med HoverTravel og Wightlink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ryde bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ryde færgehavn
  • Ryde færgehavn
  • Ryde færgehavn

Om Ryde

Ryde er den storste udvej på Isle of Wight beliggende på den nordostlige side af oen. Det er ideelt placeret for hurtig og nem adgang til fastlandet og videre forbindelser til London med tog eller bus. Det er en badeby kendt for sine strålende gyldne sand, der forekommer ved lavvande, hvilket gor sin havn nodvendig på stranden til katamaranpassagertjenesten.

Union Street og den lange High Street ud over færgehavnen er pakket med forskellige spændende butikker, pubber og restauranter. Der er også mange antikke og bric-a-brac med forskellige små butikker og caféer. Bussen og togstationen kan findes på Ryde Esplanade ved siden af færgehavne, så du hurtigt og bekvemt kan oprette forbindelser til alle destinationer på oen. Fra Ryde kan du fange en svævefly direkte til Southsea Seafront , Portsmouth Hurtige forbindelser til togstationerne og Portsmouth City Centre leveres af Hovertravel's Hoverbus. Fra Ryde kan du også tage en Wightlink færge fra Ryde Pier direkte til The Hard Interchange i Portsmouth.

Ryde - Rutekort

se kort

Havneadresser

HoverTravel

Quay Road, Ryde, Isle Of Wight., PO33 2HB, UK

Wightlink

Ryde Pier Head FastCat Terminal, PO33 2HF, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!