Rusland Færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Rusland med AFerry. AFerry har altid billige priser på Rusland færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. Alle Rusland færger opererer fra en færgehavn, Vladivostok. Du kan bestille en færge til Rusland fra 2 regioner / lande - Japan og South Korea. Der er 2 færgeruter til Rusland - Donghae til Vladivostock og Sakaiminato til Vladivostok.

Rusland Færgeselskaber

Færger til Rusland drives af DBS Cruise Ferry. Vi vil sammenligne alle resultater for DBS Cruise Ferry for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. DBS Cruise Ferry tilbyder uovertruffen service, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rusland bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!