Rovigno færge

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Rovigno med AFerry. Færger til Rovigno, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Rovigno fra Venice.

Rovigno Færgeselskaber

Færger til og fra Rovigno drives af Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Rovigno, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Rovigno, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Lussino og Novalja for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rovigno færger med Atlas Kompas og Venezia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rovigno bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Rovigno færgehavn
  • Rovigno færgehavn
  • Rovigno færgehavn

Om Rovinj

Rovinj ligger nord for Dalmatien på Kroatiens kyst. Rovinj er en malerisk fiskerby, der bevarer en stærk italiensk smag med brostensbelagte gader og en central promenade. Rovinj er et populært turistmål med et varmt og middelhavsklima.

Rovigno - Rutekort

se kort

Havneadresser

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!