Rotterdam Europoort færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Rotterdam Europoort Ruter

Bestil en færge til Rotterdam Europoort med AFerry. Færger til Rotterdam Europoort, i Holland, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Rotterdam Europoort fra Hull.

Rotterdam Europoort Færgeselskaber

Færger til og fra Rotterdam Europoort drives af P&O Ferries. Når du leder efter en færge til Rotterdam Europoort, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ijmuiden, Ostend og Zeebrugge for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rotterdam Europoort færger med P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rotterdam Europoort bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Rotterdam Europoort færgehavn
  • Rotterdam Europoort færgehavn
  • Rotterdam Europoort færgehavn

Om Rotterdam Europoort

Rotterdam er den storste by i provinsen Sydholland i Holland og den næststorste kommune i Holland efter hovedstaden Amsterdam. Rotterdam havn og industrielle kompleks opfylder en vigtig rolle som et knudepunkt for internationale vareflow og som en forretningssted for industri og logistik.

Rotterdam blev grundlagt i midten af det 13. århundrede som en lille fiskerby. Navnet Rotterdam er blevet afledt af en dæmning i Rotte floden. I begyndelsen af Anden Verdenskrig blev næsten hele byens centrum stærkt beskadiget af tyske razzier. Dette forklarer, hvorfor næsten ingen forkrigsbygninger har været i denne del af Rotterdam.

Rotterdam har mange interessante museer, da der er den velkendte Boijmans-van Beuningen Museum, Historisch Museum og Kunsthal et center for samtidskunst. Et besog i Rotterdam er ikke komplet uden besog på Euromast, det hojeste udkigstårn i Holland eller en bådudflugt over Nieuwe Maas og Lek Rivers.

Rotterdam Europoort - Rutekort

se kort

Havneadresser

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!