Rostock færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Rostock Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Rostock med AFerry. Færger til Rostock, i Tyskland, er tilgængelige fra Danmark og Sverige. Du kan tage en færge til Rostock fra Gedser og Trelleborg.

Rostock Færgeselskaber

Færger til og fra Rostock drives af Scandlines, Stena Line og TT-Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Rostock, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Rostock, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kiel, Puttgarden og Sassnitz for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rostock færger med Scandlines, Stena Line og TT-Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rostock bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
DKK1,671
 • Booked: Wednesday, October 21, 2020
 • Rejs: Sunday, October 25, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 2
Trelleborg - Rostock
(TT-Line)
DKK944
 • Booked: Tuesday, October 20, 2020
 • Rejs: Saturday, December 19, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 2
Trelleborg - Rostock
(Stena Line (Freight))
DKK2,758
 • Booked: Wednesday, October 21, 2020
 • Rejs: Monday, October 26, 2020 (enkelt)
 • + 1
 • Rostock færgehavn
 • Rostock færgehavn
 • Rostock færgehavn

Om Rostock

Rostock ligger i det tyske område Mecklenburg-Vorpommern og er den storste by i denne region. Rostock har masser for den besogende at se og gore; fra det maleriske New Market Square med byens 13. århundrede rådhus og smukt restaurerede hus fra det 15. og 16. århundrede. Andre historiske steder i Rostock omfatter St. Marys Kirke, en gotisk bygning fra det 13. århundrede; og det frankiskanske kloster grundlagt i 1243. Rostock er hjemsted for mange interessante museer og gallerier, såsom Maritime History Museum, Town History Museum, Kunsthalle Rostock kunstgalleri og også Rostock Zoo.

Uanset hvilket firma du vælger til din færge til eller fra Rostock, er du sikker på at finde den rute, du vil have til den rette pris på AFerry. Med den nemme at bruge bestillingsformular fra AFerry kan du finde den færge der passer bedst til dig. Nedenfor kan du finde Rostock færgetider, samt vores bedste tilbud.

Rostock - Rutekort

se kort

Havneadresser

Finnlines

Skandinavienkai ShipserviceGmbH & Co. Ost-West-Straße 35, Rostock, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Scandlines

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Stena Line

Zum Fährterminal 1, 18147 Rostock Überseehafen, Germany

TT-Line

Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen, 18147, Germany

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!