Rosslare - Pembroke færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger dagligt
    4 hr 1 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Rosslare til Pembroke færger forbinder Irland og Wales med Irish Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Rosslare til Pembroke, viser vi også resultater for Rosslare til Fishguard for at hjælpe dig med at komme fra Irland til Wales til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Rosslare og Pembroke. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Rosslare til Pembroke priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Rosslare til Pembroke - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Rosslare til Pembroke rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!