Rosslare færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Rosslare Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Rosslare med AFerry. Færger til Rosslare, i Irland, er tilgængelige fra Frankri og Wales. Du kan tage en færge til Rosslare fra Cherbourg, Fishguard, Pembroke og Roscoff.

Rosslare Færgeselskaber

Færger til og fra Rosslare drives af Irish Ferries og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Rosslare, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Rosslare, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cork og Dublin for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rosslare færger med Irish Ferries og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rosslare bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Cherbourg - Roslare
(Stena Line)
DKK1,578
  • Booked: Saturday, September 26, 2020
  • Rejs: Friday, November 6, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
Pembroke - Roslare
(Irish Ferries)
DKK3,376
  • Booked: Tuesday, October 20, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 - Saturday, October 31, 2020
  • Personbil + 1
  • Rosslare færgehavn
  • Rosslare færgehavn
  • Rosslare færgehavn

Om Rosslare

Rosslare er en landsby i County Wexford på Irlands sydostlige kyst. I Irland er Rosslare kendt som "Sunny South-East". Hvert år modtager det 300 timer mere solskin end andre steder i Irland, hvilket gor Rosslare til et top turistmål.

Sandstranden i Rosslare er desuden en blå flagstrand, der tiltrækker familier, svommere og surfere. Hvis du kan lide at spille golf, så i nærheden af Rosslare, er der mange golfbaner, herunder New Ross Golf Club, en fin 18-hullers parkbane, som er værd at få et par timer til at spille. I byens centrum er der gode hoteller, restauranter og barer. Det er også værd at udforske Rosslares smukke landskab med alle parkerne, de fascinerende landsbyer og den fantastiske udsigt, som er svært at glemme.

Der er mange steder og landsbyer at besoge omkring Rosslare, som Yola Farmstead Folkepark; Kilmore Quay (malerisk fiskerby); Ballinskar, en landsby, hvor Spielberg skod nogle kampscener til filmen 'Saving Private Ryan'; og den irske nationalarvspark, hvor du finder audiovisuelle guidede eller selvstyrede vandreture, som illustrerer historie fra stenalderen op til den tidlige normandiske periode.

Rosslare - Rutekort

se kort

Havneadresser

Irish Ferries

Rosslare Harbour, Co. Wexford, Republic of Ireland

Stena Line

The Ferry Terminal, Rosslare Harbour, Country Wexford, Republic of Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!