Roscoff færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Roscoff Ruter

 • Cork til Roscoff / Roscoff til Cork
  1 krydsninger ugentligt
  14 hr
 • Plymouth til Roscoff / Roscoff til Plymouth
  4 krydsninger ugentligt
  5 hr 30 min.

Tilbud

Bestil en færge til Roscoff med AFerry. Færger til Roscoff, i Frankri, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Roscoff fra Cork, Plymouth og Rosslare.

Roscoff Færgeselskaber

Færger til og fra Roscoff drives af Brittany Ferries og Irish Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Roscoff, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Roscoff, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cherbourg for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Roscoff færger med Brittany Ferries og Irish Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Roscoff bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Cork - Roscoff
(Brittany Ferries)
DKK1,828
 • Booked: Tuesday, October 20, 2020
 • Rejs: Saturday, October 31, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 2
 • Roscoff færgehavn
 • Roscoff færgehavn
 • Roscoff færgehavn

Om Roscoff

Roscoff har altid været en malerisk fiskerby, men blev senere udviklet til en havn i 1973 på grund af sin strategiske beliggenhed på Bretagne-kysten og for at hjælpe udviklingen af Bretagne-okonomien. Roscoff er godt forbundet med Storbritannien og Irland og derved hjælper udviklingen af turismen og genopliver de traditionelle handelsruter mellem dem.

Roscoff er en charmerende lille badeby med granithuse fra det 16. århundrede, små specialbutikker og barer og restauranter. Roscoff er et perfekt sted at være til, hvis du kan lide at nyde en stille ferie ved havet, da byen opretholder en relativt lav nogle bortset fra den gamle havn og rue Gambetta. Roscoff nyder godt af et mildt klima hele året på grund af Golfstrommen og også fordi det er afskærmet af Ile de Batz-oen. Nogle af attraktionerne i Roscoff udover de smukke strande (en af de bedste er Laber-stranden omkring 1 km væk fra den gamle havn) er Jardin Exotique (den tropiske have), Notre Dame de Croatz Batz (kirke) og Akvariet.

Bretagne Hav er kendt for sine helbredende egenskaber, og derfor er et besog i regionens ældste thalassoterapi center etableret i 1899 det værd.

Roscoff - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Gare Maritime,Port de Bloscon, 29680 Roscoff, France

Irish Ferries

Gare Maritime, Port du Bloscon, 29630 Roscoff, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!