Ronne færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Ronne med AFerry. Færger til Ronne, i Bornholm, er tilgængelige fra Polen. Du kan tage en færge til Ronne fra Swinoujscie.

Ronne Færgeselskaber

Færger til og fra Ronne drives af Polferries og TT-Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ronne, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ronne, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ronne færger med Polferries og TT-Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ronne bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ronne færgehavn
  • Ronne færgehavn
  • Ronne færgehavn

Om Ronne

Bornholm er en lille granit o og ligger omkring 150 km ost for halvoen Danmark og 40 km sydost for den sydlige spids af Sverige. Det er primært kendt for sine middelalderlige rundkirker. De rullende bakker er dækket med rig landbrugsjord og maleriske landsbyer og kysten er beriget med lange strækninger af sandstrand og klipper. Med mere end 200 km cykelruter Bornholm er en attraktiv o for cykelentusiaster.

Sovjetiske luftangreb i 1945 jævnet byen, så de fleste bygninger i Ronne er moderne. Alligevel finder du finder Roonne til at være en charmerende lille by, hvis du besoger den historiske gamle bydel (Gamle Stan) med sine brostensbelagte gader flankeret af kulorte tværs af bindingsværkshuse. Andre attraktioner er Hjorths Fabrik, et museum for Keramik oprindelse tilbage til 1859, den Forsvarsmuseet (Defense Museum) i den sydlige del af byen, Bornholms Museum, til huse i en tidligere hospital og St. Nicolai Kirke, som du vil bemærke, hvis du ankommer med færge.

Ronne er hovedstaden i den danske o Bornholm. Bornholm ligger i midten af ​​ostersoen, meget tættere på Sverige end til Danmark.

Ronne faciliteter

Du vil finde Bornholms Turistbureau tæt på terminalen, på Ndr. Kystvej 3 (på tværs over gaden fra Kvickly).

Der er en to timers parkering grænse foran færgeterminalen i Ronne og i slutningen af ​​Finlandsvej (folg vejen forbi terminalen). Længerevarende parkerings ophold, findes ved siden af ​​Bornholms Velkomstcenter (bag Q8 tankstationen du finde en lang ophold parkeringsplads (Bådehavnsvej / Munch Petersens Vej).

Ronne retninger

Folg fra Hammeren (Bornholms) vejen 'Fyrvej' og drej til hojre til at Hammershusvej og fortsætte Slotskyngvej. Kor mod Ronne centrum ved at dreje til hojre via Halse og så bare folg skiltene til havnen.

Lokale busser stopper udenfor BornholmsTrafikken færgeterminalen.

Ronne - Rutekort

se kort

Havneadresser

BornholmerFærgen

Dampskibskajen 8, 3700 Ronne, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!