Rødby færge

  • Sammenlign tider og priser for Rodby

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

RøDby Færge - Priser fra 1 294 DKK

Bestil en færge til Rodby med AFerry. Færger til Rodby, i Danmark, er tilgængelige fra Tyskland. Du kan tage en færge til Rodby fra Puttgarden.

Rodby Færgeselskaber

Færger til og fra Rodby drives af Scandlines. Når du leder efter en færge til Rodby, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gedser for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rodby færger med Scandlines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rodby bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Rodby Ruter

Om Rødby

Rødby er bygget op omkring færgehavnen, og er en lille by i sig selv, med en befolkning på bare 2.500.

Rødby havn ligger i den sydlige del af byen Rødby på Lolland, og fungerer som en port til Tyskland fra Danmark med færgeoverfarter i løbet af dagen.

Rødby faciliteter

Rødby havn tilbyder en lang række faciliteter.

Rødby retninger

Følg motorvej E47/E45 mod Rvdby. Forlad motorvejen ved afkørsel 50 og følg skiltene til Rødby. Derefter drejes til venstre ad "Færgevej" og fortsæt ad denne vej indtil du kommer til færgehavnen.

Rodby - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!