Rio Marina Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Rio Marina Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Rio Marina med AFerry. Færger til Rio Marina, i Elba, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Rio Marina fra Piombino.

Rio Marina Færgeselskaber

Færger til og fra Rio Marina drives af Toremar. Når du leder efter en færge til Rio Marina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cavo og Portoferraio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Rio Marina færger med Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rio Marina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Rio Marina Ferries
  • Rio Marina Ferries
  • Rio Marina Ferries

Om Rio Marina

Rio Marina, på ostkysten af Elba, er en livlig byby med restauranter, butikker og en malerisk marina. Rio Marina har gode forbindelser med det italienske fastland, med 2 til 3 færger om dagen, der tager en tur på ca. 30 minutter. Havnebyen er charmerende, med en fantastisk udsigt over havet og hyggelige, smalle gader, der lokker besogende til at udforske. De ældre kendte Elba som Iva på grund af sine rige jernressourcer, hvilket gor det til en vigtig havn for navigation og handel. Grækerne kaldte det senere Aethalia (fume), med henvisning til al den rog, der blev udgivet af jernraffineringsovne. Som et resultat kan det prale af mange rige arkitektoniske rester såsom forhistoriske landsbyer og gamle granitbrud. Den bedste måde at se oen og dens rige kulturskatter på ligger til fods, da den har et godt netværk af kortlagte vandreruter.

Rio Marina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Toremar

Calata dei Voltoni, 57038 Rio Marina Leghorn, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!