Rinella Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Rinella med AFerry. Du kan bruge Rinella til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Rinella til Stromboli mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Milazzo.

Rinella Færgeselskaber

Færger til og fra Rinella drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Rinella, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Rinella færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rinella bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Rinella Ferries
  • Rinella Ferries
  • Rinella Ferries

Om Rinella

Rinella er en malerisk fiskerby med pastellfarvede huse, der ligger langs kysten. Havnen er smuk og central til livet i Rinella. Havnen er et populært adgangspunkt til Salina for folk, der kommer fra andre oer i den eoliske gruppe og Sicilien.

Rinella - Rutekort

se kort

Havneadresser

Liberty Lines

, 98050 Rinella, Leni ME, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!