Riga færge

  • Sammenlign tider og priser for Riga

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Riga Færge - Priser fra 2 665 DKK

Bestil en færge til Riga med AFerry. Færger til Riga, i Letland, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Riga fra Stockholm.

Riga Færgeselskaber

Færger til og fra Riga drives af Tallink Silja. Når du leder efter en færge til Riga, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Riga færger med Tallink Silja er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Riga bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Riga Ruter

Om Riga

Riga er Letlands hovedstad og er den storste by i Ostersoen. Riga havn er en vigtig del af byens udvikling og historie og blev brugt til international handel mellem Ostersoen og Sortehavet allerede i det 5. århundrede. I det 12. århundrede blev en lille landsby, det er nu Riga, skabt på flodbredden. Placeringen leverede en naturlig havn og husly til fragt og passagertransport. Byen ligger på begge bredder af floden Daugava, som adskiller byen i to sektioner; Vecriga (Old Riga) og Pardaugava.

Riga - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!