Riga færge

Kort

Bestil tilbud

Riga Ruter

Bestil en færge til Riga med AFerry. Færger til Riga, i Letland, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Riga fra Stockholm.

Riga Færgeselskaber

Færger til og fra Riga drives af Tallink Silja. Når du leder efter en færge til Riga, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Riga færger med Tallink Silja er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Riga bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Riga færgehavn
  • Riga færgehavn
  • Riga færgehavn

Om Riga

Riga er Letlands hovedstad og er den storste by i Ostersoen. Riga havn er en vigtig del af byens udvikling og historie og blev brugt til international handel mellem Ostersoen og Sortehavet allerede i det 5. århundrede. I det 12. århundrede blev en lille landsby, det er nu Riga, skabt på flodbredden. Placeringen leverede en naturlig havn og husly til fragt og passagertransport. Byen ligger på begge bredder af floden Daugava, som adskiller byen i to sektioner; Vecriga (Old Riga) og Pardaugava.

Riga - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS LISCO

DFDS Tor Line SIA, Zivju iela 1, Vecmilgravis, 1015, Latvia

Tallink Silja

Riga Passenger Port, 3a Eksporta Str., Riga, LV-1010, Latvia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!