Rhodes - Kos færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    2 hr 25 min.
  • 1 krydsninger dagligt
    2 hr 45 min.

Rhodes til Kos er en indenrigsrute i De Dodekanesiske øer, med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Rhodes og Kos. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Rhodes til Kos - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Rhodes til Kos rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Rhodes

Rhodos er den største ø Dodekanesiske øer og den næststørste græske ø. Rhodos er beliggende i den østlige Ægæiske Hav, 17km vest for Tyrkiet, og har i gennemsnit 320 dage med salig solskin om året. Rhodos har en smuk og varieret natur. Rhodos er den mest rejste af de 12 Dodekanesiske øer, og lokker turister til med sin smukke land, lange, smukke strande og fascinerende historie.

øen Rhodos var et vigtigt økonomisk center i den antikke verden og var hjemsted for en af de syv vidundere i den antikke verden - Kolossen på Rhodos, en stor statue, der stod over to tusind år siden, ved indgangen til havnen og blev ødelagt af et jordskælv i 237 f.Kr..

Hovedstaden, Rhodos By, ligger ved den nordlige spids af øen. Rhodos By har en rig historie og mange seværdigheder, herunder resterne af det 14. århundrede besættelse af Knights of St John. I 1988 den middelalderlige by Rhodos blev udnævnt som et World Heritage City.


Om Kos

Kos er den næststørste af de Dodekanesiske øer, efter Rhodos, og siges at være fødestedet for Hippokrates. øens hovedstad, også kaldet Kos, er et populært turistmål komplet med restauranter, barer og natklubber.

Kos er en ø, som er kendt for sine smukke landsbyer og strande, og er et populært feriemål for turister fra hele verden.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!