Rethymnon færge

Kort

Bestil tilbud

Rethymnon Ruter

Bestil en færge til Rethymnon med AFerry. Færger til Rethymnon, i Kreta, er tilgængelige fra De Kykladiske oer. Du kan tage en færge til Rethymnon fra Santorini.

Rethymnon Færgeselskaber

Færger til og fra Rethymnon drives af Sea Jets. Når du leder efter en færge til Rethymnon, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Rethymnon færger med Sea Jets er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rethymnon bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Rethymnon færgehavn
  • Rethymnon færgehavn
  • Rethymnon færgehavn

Om Rethymnon

Den gamle bydel i Rethymnon er et af de bedst bevarede byer i renæssancen. Rethymnon har en venetiansk borg kaldet Fortetza som er en af de bedste stående slotte i Grækenland. Andre monumenter omfatter Neratze moskeen (St. Katherine katolske kirke), den store port (Megali Porta, Porta Guerra), Piazza Rimondi (Rimmondi firkant).

Præfekturet Rethymnon er kendt for sin betagende natur. Du vil finde smukke strande langs begge sine nordlige og sydlige kyster. Hvis du bor i Rethymnon by, du besøger strandene lukke hovedstaden.

Rethymnon er hovedstaden i Rethymno præfekturet på øen Kreta, Grækenland. Den blev bygget på stedet af gamle Rithymna. Ancient Rithymna blev grundlagt af Minoerne, som finder en kirkegård i den sene minoiske periode show. Fra Rethymnon havn du kan rejse til Piraeus, det græske fastland.

Rethymnon faciliteter

Rethymnon havn tilbyder en lang række faciliteter.

Rethymnon retninger

Rethymnon er forbundet med bus med de vigtigste byer og landsbyer i amtet, og med Heraklio og Chania. Rethymnon Bus station ligger på den vestlige side af fæstningen.

Taxaer er billige på Kreta, og kan betragtes som en bekvem måde at bevæge sig rundt på øen.

Rethymnon - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!