Ramsgate færge

Kort

Bestil tilbud

Ramsgate havn er en af de største kommunale havne i England og Wales. Havnen i Ramsgate giver den eneste passager færgeforbindelse mellem England og Belgien. Du kan bestille alle færger fra Ramsgate til Belgien med AFerry.dk

Tilbud

  • Ramsgate færgehavn
  • Ramsgate færgehavn
  • Ramsgate færgehavn

Ramsgate havne faciliteter

Ramsgate havn har en dedikeret ankomst og afgangshal i stand til at håndtere mere end 2.000.000 passagerer om året. Faciliteterne omfatter butikker, cafeer, lounges og parkeringsfaciliteter.

Komme til Ramsgate

Ramsgate havn er beliggende på den østlige spids af Kent. Vejadgang er fremragende, du skal blot følge de tydeligt skiltet vigtigste rejseruter fra A2/A20 eller M2/M20. Ramsgate er 217km sydøst for London, er direkte knyttet til M2/A2 og M20/A20, som begge forbindelse til London-ringmotorvejen M25. Den M25/Dartford Crossing var 90km.

Ramsgate færgehavn er tjent med hyppige National Express services, der driver forskellige buser fra hele Storbritannien.

Om Ramsgate

Ramsgate har været en havn for mange tusinde år. Faktisk trådte den kristne missionær St. Augustine af Canterbury, bredt betragtes som grundlæggeren af ​​Kirken i England, England gennem Ramsgate i slutningen af ​​4. århundrede.

Ramsgate - Rutekort

se kort

Havneadresser

Transeuropa Ferries

Car ferry Terminal, New Port, Ramsgate, Kent., CT11 9FT, England

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!