Rafina færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Rafina Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Rafina med AFerry. Færger til Rafina, i Grækenland, er tilgængelige fra De Kykladiske oer. Du kan tage en færge til Rafina fra Andros, Ios, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini og Tinos.

Rafina Færgeselskaber

Færger til og fra Rafina drives af Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries og Sea Jets. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Rafina, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Rafina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Rafina færger med Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries og Sea Jets er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Rafina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Rafina færgehavn
  • Rafina færgehavn
  • Rafina færgehavn

Om Rafina

Rafina havn ligger øst for hovedbyen, og er en travl havn, som tilbyder færgeforbindelser til Kykladerne.

Byen Rafina ligger på østkysten af det sydlige græske fastland, som er ca 30 km fra Athen. Rafina er en traditionel havneby, med mange barer og fiskerestauranter. Rafina er en forholdsvis lille kystby, med nogle smukke seværdigheder såsom den lille kirke Aghios Nicolas.

Rafina ligger tæt til Athen, og tillader besøgende at opleve den livlige hovedstad, og alt, hvad den har at tilbyde, fra historiske seværdigheder såsom den verdensberømte Akropolis i Athen til de mange caféer og barer i Kolonaki distriktet.

Rafina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Akti Andrea Papandreou, Rafina, Greece

Cyclades Fast Ferries

Akti Andrea Papandreou, Rafina, Greece

Golden Star Ferries

Akti Andrea Papandreou, Rafina, Greece

Hellenic Seaways

Akti Andrea Papandreou, Rafina, Greece

Sea Jets

Akti Andrea Papandreou, Rafina, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!