Pythagorio Færger

  • Sammenlign tider og priser for Pythagorio

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Bestil en færge til Pythagorio med AFerry. Færger til Pythagorio, i Nordost-ægæiske Oer, er tilgængelige fra Tyrkiet. Du kan tage en færge til Pythagorio fra Kusadasi.

Pythagorio Færgeselskaber

Færger til og fra Pythagorio drives af Meander Travel. Når du leder efter en færge til Pythagorio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Pythagorio færger med Meander Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Pythagorio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Om Pythagorio

Pythagoreio er en lille by på oen Samos i det nordlige Egeerhavet, Grækenland. Det har omkring 8.000 indbyggere. Pythagorio var tidligere kendt som Tigani, men byen blev omdobt i 1955 for at ære den lokalt fodte matematiker og filosof Pythagoras. Havnen i byen betragtes som den ældste kunstige havn i Middelhavet. Pythagorio blev bygget på den gamle by Samos. Nogle ruiner af den gamle by er nu anbragt i moderne huse i Pythagorio.

Pythagorio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!