Puttgarden - Rødby færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 42 krydsninger dagligt
    30 min.
    Få Pris

Puttgarden til Rødby færger forbinder Tyskland og Danmark med Scandlines. Udover at sammenligne priser og tider for Puttgarden til Rødby, viser vi også resultater for Rostock til Gedser for at hjælpe dig med at komme fra Tyskland til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Puttgarden og Rødby. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Puttgarden til Rødby priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Puttgarden til Rødby - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Puttgarden til Rødby rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!