Puttgarden færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Puttgarden Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Puttgarden med AFerry. Færger til Puttgarden, i Tyskland, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Puttgarden fra Rodby.

Puttgarden Færgeselskaber

Færger til og fra Puttgarden drives af Scandlines. Når du leder efter en færge til Puttgarden, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Rostock for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Puttgarden færger med Scandlines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Puttgarden bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Puttgarden færgehavn
  • Puttgarden færgehavn
  • Puttgarden færgehavn

Om Puttgarden

Puttgarden er en travl færgehavn mellem Tyskland og Danmark. Så travlt, at der i virkeligheden, er en færge en gang hver halve time, døgnet rundt, hver dag hele året.

Puttgarden faciliteter

Puttgarden tilbyder en lang række faciliteter og tjenester.

Puttgarden retninger

Puttgarden ligger ikke ret langt fra den tyske Autobahn A1 til Hamburg og er godt afskiltet.

Puttgarden - Rutekort

se kort

Havneadresser

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!