Propriano færge

Kort

Bestil tilbud

Propriano Ruter

Bestil en færge til Propriano med AFerry. Færger til Propriano, i Korsika, er tilgængelige fra Frankri og Sardinien. Du kan tage en færge til Propriano fra Marseille og Porto Torres.

Propriano Færgeselskaber

Færger til og fra Propriano drives af La Meridionale. Når du leder efter en færge til Propriano, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ajaccio, Bonifacio og Porto Vecchio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Propriano færger med La Meridionale er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Propriano bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Propriano færgehavn
  • Propriano færgehavn
  • Propriano færgehavn

Om Propriano

Som et sted, der skændtes over fra alle fra tyrkerne til vandalerne, er Propriano nu en port mellem Korsika og Frankrig og Sardinien.

Propriano faciliteter

Propriano har et komplet supplement af faciliteter og tjenester til rådighed for din fornøjelse.

Propriano retninger

Propriano er placeret ud for N196. Når du kommer til byen, er skiltene til havnen klart angivet, og er værd at stole på.

Propriano - Rutekort

se kort

Havneadresser

La Meridionale

15 Quai l' Herminier, 20110 Propriano, Corsica

Corsica Linea

15 Quai l'Herminier, 20110 Propriano, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!