Privacy Policy

Det er af hoj prioritet for AFerry Ltd at beskytte vore kunders personlige oplysninger. Denne Privacy Policy gælder for alle domæner som er ejet af AFerry Ltd www.aferry.dk og Aferry trademark sites www.aholiday.dk mm. AFerry Ltd vil kunne benytte oplysninger indhentet på lovlig vis (i henhold til Data Protection Act 1998). AFerry Ltd overholder også bestemmelserne i Electronic Commerce (EU Direktiv) Regulations 2002 (SI 2002 No 2013).

AFerry Ltd kræver, at alle kunder indtaster personlige oplysninger inklusiv navn, adresse, pasnummer og betalingsoplysninger for at kunne gennemfore en booking. Dine kortoplysninger forbliver kun i vores system i den periode det tager at gennemfore bookingsprocessen og de er endvidere krypterede via Thawte teknologi. Dine oplysninger bliver bibeholdt i vores database for at kunne gore os istand til at ændre, annullere eller opdatere din booking hvis onsket. AFerry videregiver ikke dine personlige oplysninger til nogen tredjepart bortset fra folgende tilfælde:

a. For at kunne yde visse services er vi nodsaget til at sende oplysninger såsom dit navn (samt navne på eventuelle ovrige passagerer i gruppen) til vore leverandorer for formelt at kunne gennemfore din booking. Vi videregiver ikke andre personlige oplysninger.

b. Hvis vi bliver påkrævet at videregive oplysninger enten lovgivningsmæssigt eller af relevante myndigheder.

c. Til relevante pengeinstitutter, som vi har konto hos for at kunne checke kreditværdigheder og/eller validere finansielle transaktioner.

AFerry Ltd benytter ikke dine oplysninger til marketingformål, men vi tilbyder istedet vores kunder muligheden for, at tilmelde sig månedlige nyhedsbreve, som kan findes på www.aferry.dk.

AFerry Ltd anvender Thawte krypteringsteknologi på alle vore hjemmesider for at sikre at dine oplysninger forbliver private. Et Thawte SSL certifikat giver garanti for, at vores domæne er registreret og at vi er i besiddelse af et gyldigt certifikat og ligeledes krypterer dine informationer i et sikkert område som ikke kan hackes. Dette betyder at du kan booke når som helst, enkelt og sikkert.

AFerry Ltd benytter cookies for at tracke kunders brug af vores hjemmesider og dette giver os værdifuld information til at hjælpe med at forbedre dine online muligheder og vore services. Disse data bliver ikke videregivet til nogen tredjepart og er udelukkende beregnet for interne statistiske analyser.

AFerry Ltd forbeholder sig ret til enhver tid at ændre eller modificere denne Privacy Policy Statement som reaktion på ændringer i relevant lovgivning om beskyttelse af data og personlige oplysninger. Hvis du har nogle sporgsmål angående AFerry Ltd's politik for beskyttelse af personlige data og oplysninger eller hvis du onsker information omkring de personlige oplysninger vi har på dig, så skriv venligst til 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England.

Alle hjemmesider ejet af AFerry Ltd og deres indhold er beskyttet af copyright for AFerry Ltd. C 2009 All Rights Reserved.


Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!