Pozzuoli Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Pozzuoli med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Pozzuoli til Casamicciola og Ischia.

Pozzuoli Færgeselskaber

Færger til og fra Pozzuoli drives af Medmar. Når du leder efter en færge til Pozzuoli, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Pozzuoli færger med Medmar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Pozzuoli bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Pozzuoli Ferries
  • Pozzuoli Ferries
  • Pozzuoli Ferries

Om Pozzuoli

Pozzuoli er en by i provinsen Napoli. Pozzuoli er hjembyen til Sofia Loren og er usædvanligt malerisk. Byen er kendt for sine mange farvede bygninger og restauranter, der specialiserer sig i skaldyr. Byen har også to romersk amfiteater. I nærheden af havnefronten kan du også finde templet af serapier. Dette beromte monument er halvt dækket af vand og viser klart virkningerne af bradyseism, som er fremherskende i hele regionen. Dette geologiske fænomen hæver og sænker jorden over tid på grund af magma strommer dybt inde i jorden.

Pozzuoli - Rutekort

se kort

Havneadresser

Medmar

Largo S Paolo, 80078, Pozzuoli, Naples, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!