Positano Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Positano med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Positano til Amalfi og Salerno.

Positano Færgeselskaber

Færger til og fra Positano drives af Travelmar. Når du leder efter en færge til Positano, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Positano færger med Travelmar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Positano bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Positano Ferries
  • Positano Ferries
  • Positano Ferries

Om Positano

Beliggende på kanterne af nationalparken Mons Lactarius på Amalfikysten. Det er en fantastisk landsby med farverige huse bygget hojt ind i bakkerne. Byen har smalle gader, som hjælper med at holde byen skyggefulde og koligere.

Du vil have et valg af strande til at gå til, herunder Marina Grande stranden, som er populær blandt de rige og beromte og tilbyder en række restauranter og hoteller. For en mere stojsvage oplevelse, gå til Fornillo, Positano's anden strand.

Positano ligger lige ved hoveddoren til den smukke nationalpark Mons Lactarius. Dette er et vandrereparadis, der byder på de mest omfattende stier i Apenninernes bjerge og smukke udsigter!

Positano - Rutekort

se kort

Havneadresser

Travelmar

Via Marina Grande, , 84017 Positano SA, , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!