Portsmouth - Fishbourne færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 20 krydsninger dagligt
    45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Portsmouth til Fishbourne færger forbinder England og Isle of Wight med Wightlink. Udover at sammenligne priser og tider for Portsmouth til Fishbourne, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra England til Isle of Wight til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Lymington til Yarmouth
  • Portsmouth Harbour til Ryde
  • Portsmouth til Ryde
  • Southampton til Cowes East
  • Southsea til Ryde

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Portsmouth og Fishbourne. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Billige Portsmouth til Fishbourne priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter mellem Portsmouth og Fishbourne ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Portsmouth - Fishbourne overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Portsmouth - Fishbourne færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!