Portsmouth - Cherbourg færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Portsmouth til Cherbourg færger forbinder England og Frankri med Brittany Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Portsmouth og Cherbourg. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Portsmouth til Cherbourg priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Portsmouth til Cherbourg - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Portsmouth til Cherbourg rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Portsmouth

Portsmouth er Storbritanniens eneste ø by, beliggende på Portsea Island. Docklands området Portsmouth har længe været vigtigt for Royal Navy (og i øvrigt hjemsted for verdens ældste tørdok), og der er en række vores vandre-og bådture, som vil give dig et indblik i byens fortid. Havnefronten har modtaget tiltrængt renovering i det sidste årti. Et resultat er Spinnaker Tower, som klart kan betragtes som du indtaster havnen.


Om Cherbourg

Byen Cherbourg er den anden storste by i Normandiet og har altid været en vigtig flådebase fra Napoleons tid. Det er en af de største kunstige havne i verden, der tjener som en stor kommerciel, fiskeri og militær havn.

Normandiet kan prale af en spektakulær forreven kyststrækning oversået med mange smukke sandstrande. Selvom det ikke er den kønneste af byerne i Normandiet, er Cherbourg en vigtig historisk fortid og en række attraktioner som Fort du Roule fra toppen af​​, hvor der er en panoramisk udsigt over byen, Cité de la Mer (et Akvarium), en renæssancestil Ravalet Château og mange krigsmindesmærker fra Anden Verdenskrig.

Livet i Cherbourg kredser omkring landets søfartserhverv traditioner, og der er mange lokale og lavprisvarehuse i og omkring byen, for dem, der ønsker at købe ind. I lobet af sommeren, er der forskellige festivaler, som afholdes i Plage Verte Park, og der er mange gode restauranter, barer og caféer på bagbord og i selve byen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!