Portsmouth - Caen færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger dagligt
    5 hr 45 min.

Alternative Ruter

Portsmouth til Caen færger forbinder England og Frankri med Brittany Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Portsmouth til Caen, viser vi også resultater for Newhaven til Dieppe og Portsmouth til Le Havre for at hjælpe dig med at komme fra England til Frankri til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Portsmouth og Caen. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Portsmouth til Caen - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Portsmouth til Caen rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Portsmouth

Portsmouth er Storbritanniens eneste ø by, beliggende på Portsea Island. Docklands området Portsmouth har længe været vigtigt for Royal Navy (og i øvrigt hjemsted for verdens ældste tørdok), og der er en række vores vandre-og bådture, som vil give dig et indblik i byens fortid. Havnefronten har modtaget tiltrængt renovering i det sidste årti. Et resultat er Spinnaker Tower, som klart kan betragtes som du indtaster havnen.


Om Caen

Caen er hovedstaden i Basse-Normandie og lægger mellem to floder i Orne og Odon. Caen var en af ​​de mange byer til at lide under dårlige effekt af Anden Verdenskrig.

Byen blev bombet på D-dag, og siges at have brændt i en uge, for den blev befriet. Skaden var stor, og de ​​eneste skader derfra, som stadig er det, er voldene af Chateau og de to store klostre. Disse blev bygget af Vilhelm Erobreren, da han grundlagde byen i det 11. århundrede.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!