Portsmouth - Bilbao færger

Kort

Bestil tilbud

 • 2 krydsninger ugentligt
  Få Pris

Portsmouth til Bilbao færger forbinder England og Spanien med Brittany Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Portsmouth og Bilbao. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Portsmouth til Bilbao priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Portsmouth til Bilbao - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Portsmouth til Bilbao rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Portsmouth

Portsmouth er Storbritanniens eneste ø by, beliggende på Portsea Island. Docklands området Portsmouth har længe været vigtigt for Royal Navy (og i øvrigt hjemsted for verdens ældste tørdok), og der er en række vores vandre-og bådture, som vil give dig et indblik i byens fortid. Havnefronten har modtaget tiltrængt renovering i det sidste årti. Et resultat er Spinnaker Tower, som klart kan betragtes som du indtaster havnen.


Om Bilbao

Byen Bilbao, Spanien storste havn og den 6. største by, ligger i hjertet af Baskerlandet og er et godt sted til at se områdets attraktioner.

Havnen i Bilbao ligger i centrum af den europæiske Atlanterhavskyst, på den østlige side af Biscaya-bugten. Denne fantastiske geografiske placering gør det muligt at forbinde havnen med alle de største internationale havne, også forbindelser med både det amerikanske kontinent og den nordlige del af Europa.

Efter 700 år som havn, er der i dag over 200 sø service forbindelser fra Bilbao til 500 havne verden. Bilbao havn, opfylder de højeste operationelle kapacitet krav. Sidste år håndterede havnen i Bilbao over 110.000 passagerer.

Alternative Ruter

 • Plymouth - Santander
  21 hr 30 min.
  Få Pris
 • Portsmouth - Santander
  23 hr 30 min.
  Få Pris