Porto Velas Færger

  • Sammenlign tider og priser for Porto Velas

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Porto Velas Færger - Priser fra 694 DKK

Bestil en færge til Porto Velas med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Porto Velas til Pico / Madalena, Porto de S. Roque og Porto Horta.

Porto Velas Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Velas drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Porto Velas, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Porto Velas færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Velas bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Porto Velas Ruter

Om Porto Velas

Porto Horta ligger på oen Sao Jorge. Oen er et af ni oer fundet på Azorerne - en gruppe af oer 850 miles vest for den portugisiske kyst. Denne by Sao Jorge har en befolkning på kun 5.500 mennesker (ca.). Velas, den by, hvor havnen ligger, var det forste beboede område på oen. Selve byen er meget charmerende med små smalle gader og en smuk have i centrum. Du vil også finde en kirke, herregård og det hellige kunstmuseum, som kan prale af en samling af religiose genstande og malerier. Hvis du går lidt længere ud af byen, kommer du på tværs af en lille, men smuk botanisk have, som også byder på en fantastisk udsigt.

Porto Velas - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!