Porto Santo Stefano Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Porto Santo Stefano med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Porto Santo Stefano til Isola del Giglio.

Porto Santo Stefano Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Santo Stefano drives af Toremar. Når du leder efter en færge til Porto Santo Stefano, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Porto Santo Stefano færger med Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Santo Stefano bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Porto Santo Stefano Ferries
  • Porto Santo Stefano Ferries
  • Porto Santo Stefano Ferries

Om Porto Santo Stefano

Porto Santo Stefano er en havneby på Monte Argentario-halvoen i det sydlige Toscana, på Italiens vestkyst. Porto Santo Stefano er et meget populært feriemål for internationale turister og italienere, der tilbyder en livlig havn med barer, caféer og en fantastisk panoramaudsigt. Tag en afslappende tur rundt i byens maleriske historiske centrum og afkolet med en drink eller gelato på en af de mange barer og restauranter. Når du er forfrisket, kan du udforske den imponerende spanske fæstning, som blev bygget i det 17. århundrede for at styre havnen, eller bare nyde solen på en af Porto Santo Stefano mange strande, alle med en vidunderlig udsigt og krystalklart vand.

Porto Santo Stefano - Rutekort

se kort

Havneadresser

Toremar

Via Vittoria , 58019, Porto Santo Stefano GR, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!