Porto Horta Færger

Kort

Bestil tilbud

Porto Horta Ruter

Bestil en færge til Porto Horta med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Porto Horta til Pico / Madalena og Porto de S. Roque.

Porto Horta Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Horta drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Porto Horta, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Porto Horta færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Horta bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Porto Horta Ferries
  • Porto Horta Ferries
  • Porto Horta Ferries

Om Porto Horta

Porto Horta færgehavn ligger på den sydostlige kyst af Faial, en af Azorernes oer, der findes i Nordatlanten. Færger fra Porto Horta går til Porto de S. Roque på Pico, en anden af Azorerne.

Denne by Horta har en befolkning på kun 7.000 mennesker (ca. Byen bruges ofte som et stop for yachter, der krydser Atlanterhavet. Du vil ofte se nogle fantastiske flotte yachter docket i marinaen. Der er også et par museum i byen, herunder en, der har en udstilling af Capelinhos vulkan. Her finder du nogle ekstraordinære billeder af vulkanudbruddet i 1957 på Azorerne.

Porto Horta - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Terminal Marítimo do Porto da Horta. Angústias, Conceiçao., 9900-023, HORTA, Ilha do Faial, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!