Porto Heli Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Porto Heli Ruter

 • Ermioni til Porto Heli / Porto Heli til Ermioni
  2 krydsninger dagligt
  35 min.
 • Hydra til Porto Heli / Porto Heli til Hydra
  2 krydsninger dagligt
  55 min.
 • 2 krydsninger dagligt
  2 hr 30 min.
 • Poros til Porto Heli / Porto Heli til Poros
  2 krydsninger dagligt
  1 hr 25 min.
 • Spetses til Porto Heli / Porto Heli til Spetses
  2 krydsninger dagligt
  10 min.

Tilbud

Bestil en færge til Porto Heli med AFerry. Indenlandske tjenester i Grækenland er tilgængelige fra Porto Heli til Piraeus.

Porto Heli Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Heli drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Porto Heli, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Porto Heli færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Heli bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Porto Heli Ferries
 • Porto Heli Ferries
 • Porto Heli Ferries

Om Porto Heli

Porto Heli, også stavet Porto Cheli eller Portocheli, er en landsby i kommunen Kranidi. Dens nærhed til Athen gor dette til et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i det sydlige Grækenland. Porto Heli er en livlig sommerby by beliggende i en bugt i den argolske Golf, 6 km syd for Kranidi, på fastlandet Grækenland. De smukke sandstrande tilbyder svomning, afslapning og vandsport såsom vandski, parasailing, windsurfing og dykning. Der er skjulte bugter og strande, der kan nås med cykel eller kajak, prikket omkring Argolis-halvoen.

Porto Heli - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Porto Heli Port, Epidavrou-Kosta Street, Port Heli (Porto Cheli), Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!