Portoferraio - Piombino færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 3 krydsninger dagligt
  40 min.
  Få Pris
 • 14 krydsninger dagligt
  30 min.
  Få Pris
 • 8 krydsninger dagligt
  30 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

Portoferraio til Piombino færger forbinder Elba og Italien med Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar. Udover at sammenligne priser og tider for Portoferraio til Piombino, viser vi også resultater for Cavo til Piombino og Rio Marina til Piombino for at hjælpe dig med at komme fra Elba til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Portoferraio og Piombino. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Portoferraio til Piombino priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Portoferraio til Piombino - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Portoferraio til Piombino rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Portoferraio

Hvis du bryder ned navnet Portoferraio, betyder det "Jern Porten". Det bliver det kaldt på grund af de enorme mængder af jernmalm udvindes på Elba og sendt til det italienske fastland.


Om Piombino

Oprindeligt var Piombino en lille landsby, fra en større by. Da den større by blev angrebet af græske pirater, tog lokale beboere, beboerne i landsbyen til Piombino, der efterhånden voksede til at blive i byen det er i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!