Portoferraio færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Portoferraio Ruter

Bestil en færge til Portoferraio med AFerry. Du kan bruge Portoferraio til at tage færger omkring Elba og også til Italien og Korsika. Indenlandske tjenester i Elba er tilgængelige fra Portoferraio til Cavo mens færger væk fra Elba sejle til Bastia og Piombino.

Portoferraio Færgeselskaber

Færger til og fra Portoferraio drives af Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Portoferraio, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Portoferraio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cavo og Rio Marina for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Portoferraio færger med Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Portoferraio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Portoferraio færgehavn
  • Portoferraio færgehavn
  • Portoferraio færgehavn

Om Portoferraio

Hvis du bryder ned navnet Portoferraio, betyder det "Jern Porten". Det bliver det kaldt på grund af de enorme mængder af jernmalm udvindes på Elba og sendt til det italienske fastland.

Portoferraio er den største bosættelse på den italienske ø Elba, som ligger i provinsen Livorno. Det er porten til øen, der forbinder Elba til det italienske fastland havn Elba via havnen i Piombino.

Portoferraio faciliteter

Portoferraio har alle de basale faciliteter, du skulle have behov for.

Portoferraio retninger

Portoferraio er den største by på øen Elba, og derfor nem at finde fra hele øen. Når du er i byen, er havnen godt skiltet.

Portoferraio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Stazione Marittima, 57037 Portoferraio, Elba

Moby Lines

Viale Ninci, I - 57037, Portoferraio, Elba

Toremar

Calata Italia 42, 57037 Portoferraio, Elba

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!