Porto de S. Roque Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Porto de S. Roque med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Porto de S. Roque til Porto Horta og Porto Velas.

Porto de S. Roque Færgeselskaber

Færger til og fra Porto de S. Roque drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Porto de S. Roque, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Porto de S. Roque færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto de S. Roque bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Porto de S. Roque Ferries
  • Porto de S. Roque Ferries
  • Porto de S. Roque Ferries

Om Porto de S. Roque

Porto de S. Roque ligger på Pico oen. Oen er et af ni oer fundet på Azorerne - en gruppe af oer 850 miles vest for den portugisiske kyst. Denne by Porto de S. Roque har en befolkning på kun 3.500 (ca.). Den lille er oens vigtigste havn og fiskerihavn. Byen har et museum om hvalfangst i den gamle hvalfangstfabrik. Her lærer du om hvalfangst og kan se de gamle forarbejdningsmaskiner og kedler. En kort koretur væk finder du Pico bjerg, den storste af bjergene på Azorerne. Hvis du gor det til toppen, vil du blive belonnet med nogle fantastiske udsigt.

Porto de S. Roque - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Porto da Sao Roque, Cais do Pico, 9940 - Sao Roque do Pico, Ilha do Pico, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!