Porto Vecchio - Livorno færger

Kort

Bestil tilbud

Porto Vecchio til Livorno færger forbinder Korsika og Italien med Corsica-Sardinia Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Porto Vecchio og Livorno. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Porto Vecchio til Livorno - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Porto Vecchio til Livorno rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Porto Vecchio

Historisk set har økonomien i Porto Vecchio været afhængig af salt og blev kendt som "byen af salt". I dag er strandenge er ikke længere fungerer, og er hjemsted for en række vadefugle.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!