Porto Vecchio færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Porto Vecchio med AFerry. Færger til Porto Vecchio, i Korsika, er tilgængelige fra Frankri, Italien og Sardinien. Du kan tage en færge til Porto Vecchio fra Golfo Aranci, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Porto Torres og Toulon.

Porto Vecchio Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Vecchio drives af Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Porto Vecchio, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Porto Vecchio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ajaccio, Bastia og Bonifacio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Porto Vecchio færger med Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Vecchio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Porto Vecchio færgehavn
  • Porto Vecchio færgehavn
  • Porto Vecchio færgehavn

Om Porto Vecchio

Historisk set har økonomien i Porto Vecchio været afhængig af salt og blev kendt som "byen af salt". I dag er strandenge er ikke længere fungerer, og er hjemsted for en række vadefugle.

Porto Vecchio er en fantastisk by på den sydlige kyst af Korsika, med en baggrund af fantastiske bjerge. Fra Porto Vecchio er det muligt at sejle til Marseille i det sydlige Frankrig.

Porto Vecchio faciliteter

Porto Vecchio tilbyder en lang række faciliteter og tjenester.

Porto Vecchio retninger

N198 eller N196 er de bedste ruter til at komme til Porto Vecchio. Bemærk, at i løbet af sommeren kan det nogle gange tage 2 timer eller mere for at navigere gennem trafikpropper: sørg for at give masser af tid til dette.

Porto Vecchio - Rutekort

se kort

Havneadresser

La Meridionale

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, 20137 Porto Vecchio , Corsica

Corsica Linea

Quai de Syracuse, 20137 Porto Vecchio, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!