Porto Torres færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Porto Torres med AFerry. Færger til Porto Torres, i Sardinien, er tilgængelige fra Frankri, Italien, Korsika og Spanien. Du kan tage en færge til Porto Torres fra Ajaccio, Barcelona, Civitavecchia, Genoa, Marseille, Porto Vecchio, Propriano og Toulon.

Porto Torres Færgeselskaber

Færger til og fra Porto Torres drives af Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, La Meridionale og Tirrenia di Navigazione. Fordi 6 færgeselskaber opererer ind og ud af Porto Torres, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Porto Torres, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Arbatax, Cagliari og Golfo Aranci for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Corsica Linea og andre virksomheder, der opererer til og fra Porto Torres er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porto Torres bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Porto Torres færgehavn
  • Porto Torres færgehavn
  • Porto Torres færgehavn

Om Porto Torres

Basilica di San Gavino er et besøg værd. Byen stammer fra det 11. århundrede, og består af ædle hårde sten som marmor. Det er det eneste eksempel af sin art i Sardinien.

Færger fra Porto Torres på den nordvestlige kyst af Sardinien sejler til Genova i Italien, Marseille i Frankrig og Ajaccio og Propriano på øen Korsika.

Porto Torres faciliteter

Porto Torres havn indeholder alle de grundlæggende faciliteter, såsom toiletter, check-in og parkeringsplads, men meget lidt andet. Selv om porten ikke ligger meget langt fra byen, så alle de øvrige faciliteter, er en kort gåtur eller køretur væk.

Porto Torres retninger

Expressway SS131 forbinder resten af ​​Sardinien til Porto Torres. Der er også togtrafikken omkring øen, som giver dig mulighed for at komme til Porto Torres.

Porto Torres - Rutekort

se kort

Havneadresser

La Meridionale

Corso Vittorio Emanuele, 19, Porto Torres, Province of Sassari, Italy

Corsica-Sardinia Ferries

Stazione marittima, Porto Torres, Italy

Grandi Navi Veloci

S. P 42 Due Mari, 134/D, 07100 Sassari, Province of Sassari, Italy

Grimaldi Lines

1 Imbarco Porto Torres, Porto Torres, Italy

Moby Lines

07100 Sassari, Province of Sassari, Italy

Corsica Linea

Porto dei traghetti, 07046, Italy

Tirrenia di Navigazione

Stazione Marittima, Porto Torres 07046, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!