Porte Torres - Civitavecchia færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 3 krydsninger ugentligt
    7 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Porte Torres til Civitavecchia færger forbinder Sardinien og Italien med Grimaldi Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Porte Torres til Civitavecchia, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Arbatax til Civitavecchia
  • Cagliari til Civitavecchia
  • Cagliari til Napoli
  • Olbia til Civitavecchia

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Porte Torres og Civitavecchia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Porte Torres til Civitavecchia priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Porte Torres Civitavecchia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Porte Torres til Civitavecchia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!