Poros færge

Kort

Bestil tilbud

Poros Ruter

Bestil en færge til Poros med AFerry. Du kan bruge Poros til at tage færger omkring Saroniske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Saroniske oer er tilgængelige fra Poros til Hydra mens færger væk fra Saroniske oer sejle til Methana og Piraeus.

Poros Færgeselskaber

Færger til og fra Poros drives af Hellenic Seaways og Saronic Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Poros, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Poros, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Poros færger med Hellenic Seaways og Saronic Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Poros bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Poros færgehavn
  • Poros færgehavn
  • Poros færgehavn

Om Poros

Der er barer og cafeer i Poros ved kajen, som giver dig mulighed for at nyde skonheden af kysten, mens du nyder et stille måltid, fra en af de lokale restauranter. Se solen gå ned, er meget populært hos både turister og lokale.

Der er masser at gøre i Poros. Uanset om du onsker at nyde en lokal måltid, samtale over en kop kaffe eller dase i herlighed af solnedgang, kan du gøre det hele og mere i Poros.

Poros er en lille, smuk by, som er blevet bygget langs Cefalonia.

Poros faciliteter

Poros havn tilbyder en lang række faciliteter og tjenester for passager.

Poros - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Saronic Ferries

Akti Kalomoiras, 18020 Poros, Saronic Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!